oči

oči

Anotace: z očí se dá číst jako z čítanky

Mé oči by plakaly
i když se právě teď smějí
možná povědět něco ti chtějí
Jsou stejné jako dřív
snad jen smutnější
hledají marně dny včerejší
Přesto síla je drží
a neopuuští,
samy jsou bez lásky
ve svém dešti
Kdo všechno vzal
ve tmě se ztrácí
kdo naletěl,
daně teď splácí
Oči jsou malířem duše
plátno je roztrhané
všechno prý je osud
a předem dané
Mé oči by plakaly
ale teď se smějí
zase svět růžově
vidět moc chtějí
Černobílý ostrov čekání
kolem slaný oceán
každý má svá přání
cíl nebo plán
Nohy ti podlomí
ztracené sebevědomí
srdce i drobná lež
zlomí...
Mé oči by plakaly
i když se právě teď
smějí vlastní naivnosti
jak na lodi si mě houpal
na vlnách lehkomyslnosti
a já hloupá,
dala ti svůj klín.
Nezbylo nic
než splín
a ze svých tajností
v očích místo radosti
lesknou se starosti
možná mám hendicep
srdce jen polovinu
zrychlený tep
a na duši vlastní vinu
Žádný hapyand se nekoná
spadla opona
slzy ty posbírej z bláta
možná mají cenu zlata.
Mé oči by plakaly,
ale teď se smějí
možná,
že povědět něco ti chtěly
Autor laura3, 27.06.2008
Přečteno 402x
Tipy 8
Poslední tipující: WhiteSkull, Taog, Mraveneček, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí