Zlomené srdce

Zlomené srdce

Anotace: ...kam nás dožene..ať chápeme či ne

Já říkám si,
proč láska tak bolí,
já říkám si,
kolik lidí skolí,
já říkám si,
že někdo na ni zemře,
já říkám si...
proč ji tedy lidé vyhledávájí?
Já říkám si to,
láskou přemožen,
já říkám si to,
před zábradím mostu,
já říkám si to,
na straně směr hlubina pode mnou,
já říkám si...
že chápu, ale nechápu,
že vím, ale nevím,
ať tak či onak...
mě láska zasáhla svou tupou stranou,
tou to bolí nejvíc,
ta dohnala mě k tomuto činu...
tak sbohem.
Autor lady_esik, 28.06.2008
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: Literinka, Simísek, Gabi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Žiju ;)

28.06.2008 09:16:00 | lady_esik

Tak pá..ale, ..nerozmyslíš si to ještě?

28.06.2008 08:13:00 | waterlily

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí