Láska II.

Láska II.

Anotace: Tohle bylo z mých pocitů... Cítím osamnělost pořád, žádná pravá láska se nikde nenašla zatím :( Tohle jsou pocity budoucnosti... Martínek.

Jaká láska v srdci bude v budoucnosti?
Duše nechce cítit tolik osamnělosti...
Moje srdce chce říct o lásce pár vět.
Vždy nesvítí sluníčko pro jeden květ.
Tolik velké lásky pro vnitřní svět.
Ve schránce dopis lásky byl,
úsměv na tváři vykouzlil.
Dopis lásky mě pohladil po tváři
a mé oči pláčou a celé se tak září.
Je to kouzelný papír plné lásky.
Cítím v srdci jakýsi oheň lásky.
Na tvářích stékají slzičky lesklé z očí.
A srdíčka kolem hlavy se točí.
Láska je velmi nádherný cit.
Je jako sluneční a měsíční svit.
Láska je vše v srdci a tak to cítí.
Tak nasbírám pro ni několik kvítí.
Pro několik kvítí sluníčko svítí.
Čekám, až se pravá láska najde...
Autor JsemMaličký, 09.08.2005
Přečteno 746x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí