Den za dnem.

Den za dnem.

Anotace: Ach jo...

Den za dnem…

Další den prosmýkl se,
všedně, běžně bez tebe,
stesk zákeřně rozrostl se,
tak jak mraky kloužou přes nebe…

Jsi, pro mě v nekonečné dálce
už je naštěstí opět podvečer,
sveřepě vyčpělá maska zhýralce,
ironicky kryje posmutnělý obličej…

To jedno místo na mapě,
možno rozeznat co malou tečku,
a přesto bych naprosto bezhlavě,
poslala celou psí smečku,
aby našli tě,
tu lovenou vzácnou zvěř,
nadehnali tě,
sem ke mně, ještě dnes…
Autor Krtica, 09.08.2005
Přečteno 835x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí