Jenom hra?

Jenom hra?

Anotace: Njn, celkem časté téma že... :oI

Do bodu varu,
něžně mě přivádíš.
Tvůj úsměv žeru,
pomalu se přiblížíš.

Hra na dotyky,
jenom proboha, nenápadně.
Žadné styky,
jenom, a, řada je na mě.

Ta hra mě baví,
přivádíš mě k šílenství,
jde tu o zdraví,
mé vroucí tělo dobře ví.

Ten pohled plný vášně,
celá se rozechvívám,
pojď, vykašli se na ně,
víš, že tě ráda mám.

Už nejde jen o hru,
chci tě i jinak, víc.
tvé pohledy kradu,
já vím, nezbyde mi nic.

************

A odešel, css, jak se dalo čekat.
Nechal mě,
zakrvácenou,
prosící,
odhozenou,
věřící,
znechucenou,
modlící.
Nechal mě.
Já veděla, že budu jednou pykat.
Autor Disordine, 28.06.2008
Přečteno 374x
Tipy 7
Poslední tipující: Isquieasuus, Haniéčka, Stoneman, Lilly Lightová, Ten_bez_přezdívky
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí. konec je dobře napsaný, tak to opravdu chodí...

15.04.2009 19:42:00 | Stoneman

Líbí se mi ten úderný konec.

16.01.2009 08:18:00 | Lilly Lightová

pěkný :) juu a dobry rymy safra ty seš machr ale jak sem ti řikal napiš neco pls mě :) at se taky kouknu :)

29.06.2008 06:56:00 | Ten_bez_přezdívky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí