Souznění

Souznění

Anotace: Co všechno lze prožít...

Naladit se na stejnou notu?
Ne každý má hudební sluch.
Umět dokončit druhému větu?
Nebo odehnat včas rušivý vzruch?

Nezištně podat pomocnou ruku,
přijímat daleko víc,
nebát se prvního kroku,
nakonec ustoupit sobě nejvíc.

Roztančit myšlenky ve vzájemném objetí,
hebkými doteky probudit touhu.
Proměnit smích v dojetí,
nasednout na horskou dráhu a projet duhu.

Pustit si druhého k tělu.
Nahlédnout do duše.
Zakusit z cizího údělu.
Tak závratná je cesta rozkoše.
Autor sioned, 28.06.2008
Přečteno 499x
Tipy 17
Poslední tipující: Emma Kulíková, Jin, Pája Black, malá a šikovná, a_tao, Caracol, jedam, Bíša, Churry, deuxEm, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky vyjádřeno

07.07.2008 07:16:00 | Caracol

Jo, to je vono..."o)

28.06.2008 21:08:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí