Srdce pláče

Srdce pláče

Anotace: Srdce pláče,tak to občas bývá.A někdy nejen kvůli lásce.

Kapka kapku stíhá,
nebe pláče,tak to občas bývá.
Kapka na tvář dopadá,
tak chladná (mi) připadá.
Tma se do pokoje vkrádá,
černá,krásná,mladá.
Měsíc zvědavě do okna nahlíží,
stíny smutku se připlíží.
Měsíce zář dopadne na tvář smutnou,
je trápení(opravdu) věcí nutnou.
Déšť vpíjí se do vlasů,
kapka spadla na řasu.
Slza slzu stíhá,
srdce pláče,tak to občas bývá.
Autor Vera, 28.06.2008
Přečteno 423x
Tipy 3
Poslední tipující: JarekBrnoCz, Axol, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Moc hezký!

29.06.2008 11:39:00 | Axol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí