Mám ráda.....

Mám ráda.....

Anotace: A neuděláš nic!

Mám ráda….

Mám ráda tvé moudré vrásky
tvůj vřelý pohled
a to bez nadsázky.
Miluju tvý oči šedivý
ať už se mi nikdo nedivý!
Jsi kouzelníkem
a já tvému kouzlu propadla.
Stalo se to mžikem
a já stojím na pódiu divadla.
Nejsi režisérem,
necháváš to všechno plynout,
obdaroval jsi mě mocným sérem
a necháváš mě hynout.
Možná je to zrada.
A proč ti to všechno dovolim?
No to já přesně vim
Mám tě ráda………..
Autor Květa, 09.08.2005
Přečteno 730x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí