Celé roky...

Celé roky...

Anotace: Já nevim ...už nerozumim sama sobě ...

Sbírka: Chester

Celé ty roky ...
Nikdy jsem si tě nevšimla
Zmizel jsi mi z očí
Protože jsem to sama chtěla
Nevím, ale teď mě to mučí
Vím, že možná jsem tě ztratila. ...

Přeju si tě obejmout ...
a něco ti zašeptat ...
sama nevím co,
ale něco ti pošeptat.

Snad, že nechci tě ztratit
To už teď vím
Nechci tu lásku zhatit
Jo, tohle ti povím.

Snažil ses
a já na tebe kašlala
nezměnil ses
jenom já jsem to zkazila.

Teď chci to změnit
A chci být s tebou
Když s tebou mluvím
Ruce se mi klepou

Tluče mi srdce
Až v žaludku o mám,
Je mi z toho špatně
Ach jo, já z tebe umírám ...
Autor Philosophic Theory, 28.06.2008
Přečteno 438x
Tipy 1
Poslední tipující: kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí