Ten Den...

Ten Den...

Anotace: ...

lítali kolem nás
a nesměle šeptali
že nesmim

nečekaně dole na sráz
a hlubina zapomnění

která v tom okamžiku neexistovala
nebo jsem ji alespoň nevnímala...

dolů
všechno z nás jde dolů
ale teď se
neřeší v krvi přítomnost alkoholu
...

protože by to tak bylo
protože bychom to tak chtěli
...

po kamení
se dřu kvůli tobě tak dlouho
že mi zůstává na zádech krvavá vzpomínka

tak,jak bylo,už nic není
začali jsme nanovo
a možná,že nejen ta vzpomínka...

a teď
když mam před sebou ještě nelítostně
24 dnů
...chce se mi umřít

miluju tě
a milovat budu...
Autor LisSe, 29.06.2008
Přečteno 371x
Tipy 12
Poslední tipující: dva, embryo v hlave, Marteline, Mraveneček, B.a.r.b.a.r, 0-0, monterka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

uuuuu brouku to budě doblíííí.....jinak hezký...

01.07.2008 18:18:00 | Marteline

Zajímavé.ST!Trošku jiná než všechny Tvé díla,ale moc se mi líbí:o)

29.06.2008 22:57:00 | Mraveneček

asi jsi to psala hlavně sama pro sebe (no vlastně, vždyť každý píše hlavně sám pro sebe:-), ale mě to zaujalo...

29.06.2008 11:27:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí