Objetí oběti

Objetí oběti

Anotace: ...

Oběť svou si vybereš,
Jen tak si s ní pohraješ,
Kdo ví, jestli ji k sobě přivážeš,
Na těch pár hodin navážeš.

Nesmělé... Objetí oběti.

Pár nezávazných hodin,
Několik neuvážených pitomin.
Ale byli jste tam jen vy dva.
Jenom vy a žádná tma.

Vášnivé... Objetí oběti.

Je to jen na tobě,
Jestli necháš váš vztah v chudobě,
Jestli myšlenka myšlenku zabije,
Lhostejnost city přikryje.

Nejisté... Objetí oběti.

Život svůj si řídíš,
Ale možná se teď mýlíš.
Kam se tvoje cesta ubírá,
Kterej cit to v tobě umírá?

Zklamané... Objetí oběti.

Ona neví co chceš,
A kam všechnu pozornost nasměruješ.
Netuší, jestli jí srdce otevřeš,
Nebo to už v zárodku uřízneš.

Smutné... Objetí oběti.

Tvoje myšlenky se různými cestami ubírají,
Ale s těmi jejími se vždy setkají.
Potřebují čas.
Abyste viděli, jak v jednu splývají.

Láskyplné... Objetí oběti.

A pak ty se staneš obětí,
V tom krásným pocitu zajetí,
Všechno tě totálně pohltí.
Tak jdi dál, ať minulost se už nevrátí.

Milující... Objetí oběti.
Autor spermijona, 29.06.2008
Přečteno 441x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí