Ony jdou, jdou, jdou...

Ony jdou, jdou, jdou...

Anotace: Napsala jsem ji pro svoji nej kámošku...

Ony jdou, jdou, jdou,
Za láskou tvou,
Ony netuší,
Že ji nikdy nedostanou.

Ale ona stojí na kraji.
Už ti nevěří,
Asi ti něco tají.
Tvoje kecy ji už prostě nezlanaří.

Ony jdou, jdou, jdou,
Za krásou tvou,
Ony tě chtějí,
Ale tvé skutečné já nikdy nepoznají.

Ona už se dívá jenom z dálky.
Sbalila si saky paky.
Ví, že pro tebe ta pravá není.
Tvoje oči už její rozhodnutí nezmění.

Ony jdou, jdou, jdou,
Za postavou tvou.
Ony ještě nevědí,
Že jednou budeš brečet pro tu,
Která tě už nevidí.

Ony jdou, jdou, jdou...
Autor spermijona, 29.06.2008
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: P€ŤULK&
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí