Jezdec

Jezdec

Anotace: Hra z city

Jsem dítě snů.
Zrada od tebe mě pálí jako oheň.
A to oheň je můj živel.
Proč si jen toho proklatého dne napsal!

Já jsem tě viděla jako prince,
Na bílém koni.
Jak mě chrání před vším zlým.

To byla ale pouze maska tvá.
Když si masku smekl z mého,
Snu v kterém si byl princ na bílém koni ses vyklubal.
Jen pouhý zlý jezdec.

Pak jsi odjel.
Na jedno si však zapomněl
Na mě!

Jenže to byl tvůj úmysl,
Ukončit hru a odejít.

Jak nerada prohrávám
Ale s tebou jsem prohrála,
To nejcennější
Své srdce!

Jsi jezdec kradených srdcí!
Autor Axol, 29.06.2008
Přečteno 359x
Tipy 7
Poslední tipující: Najla, Nahá, Sadistic Soul, Mraveneček, bokken, Nút
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc pěkné...

11.07.2008 20:24:00 | Najla

Děkuju jsem ráda že se to někomu líbí.

29.06.2008 13:18:00 | Axol

Jezdec kradených srdcí....nádherný:o)

29.06.2008 11:41:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí