Nadějné pění

Nadějné pění

Anotace: potřebovala jsem psát............

Zpívám ti píseň
Zpívám jí tobě

Zpívám jí o mě
Kousek tebe tam však taky je

Miluju tvojí nevědomost
Miluju tu procházku melodií
Slepota, naivita, ztrouchnivělost
Zazpíváš mi jí

Letím, křičím
Drtím oblaka
Nervozita stoupá
Starý dřevěný koník se v rytmu téhle hudby houpá

Naděje stále klesá
Něčí hlásek jemně hlesá
Samota se mísí s ruchem
Však ticho, nejde slyšet pouhým uchem

Nejtěžší je nemyslet na nic
Vlak už přijíždí do další z ohořelých stanic

Shořeli náhle
Obrovským požárem
Plameny skákali dále
Neuhasili je ani vodou z vodáren

Stále cítím tvůj stisk
Tvůj toužebný stisk
A ptám se,
vyplatil se tenhle risk?
Autor PoeziGirl, 29.06.2008
Přečteno 301x
Tipy 12
Poslední tipující: Mario de Janiero, metal hearts, anaH, Lady Carmila, Bíša, jedam
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevědomost je sladká ...

14.10.2008 20:31:00 | anti-HERO

vyplatil:-) i kdyby jen pro tuhle básničku:-) povedená*

30.06.2008 18:36:00 | Lady Carmila

Pěkné verše...

30.06.2008 00:19:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí