Přes všechno

Přes všechno

Anotace: Nemůžu zapomenout...

Přes všechny pocity, přes všechny city,
zklamání, lásky, zrady...
Jsem stejně tady!
Předstíraná lhostejnost není snadná
a ty jí stejně nevěříš.

Čím víc se snažím, tím víc jsem bezradná,
každá naše setkání nejsou náhodná.
Vyhledávám tvojí přítomnost,
snažím se ti být nablízku.

......Pořád tě miluju!!!...
Autor Kariš, 29.06.2008
Přečteno 414x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, blue
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

druha sloka je dobra, prvni ti nejak divne preskakuje...

29.06.2008 20:28:00 | saddova

možná Tě pohladí tato píseň:
http://www.youtube.com/watch?v=dw-Tz255GFg

přeji Ti ať se máš lépe

29.06.2008 17:29:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí