..only for you..

..only for you..

Anotace: ..pro mého Robina..k našemu zítřejšímu výročí

Stavím si svůj dům z hříchu
Tak lačně..bez ostychu..neb jenom ty tam smíš
Zahrab svou mužskou pýchu
Můj žár je o přepychu..a nezná žádnou mříž

Stelu si postel sexy chutí
Tak vášnivě..touha mě nutí..a tebe pozvu dál
Chtíč přilét´ spěšně na perutích
A tváří v tvář jsme bez pohnutí..kéž sis mě vzal

Vařím svůj nápoj lásky
Z tónu výbušné hlásky.. co unikla ti skrze křeč
Šeptám nemravný zkazky
A ty zas pod podvazky..strkáš lačně svůj meč

Sázím svou bujnou květenu
Rozkoš mám jako odměnu…a Tobě puget dám
Jak nit na hbitym vřetenu
Máš v prstech svých mou proměnu..já celého Tě omotám..
Autor šuměnka, 10.08.2005
Přečteno 510x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

To jednoduše nejde okomentovat...ve slovech jsi Ty On a ráj

03.05.2006 23:06:00 | Mirka Hedbávná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí