Kde jsou?

Kde jsou?

Kde jsou ty hvězdy?
Svítávali nad hlavami dvou milenců
A zpívali o velkých snech
Mít doma spoustu cvrčků.

Vyhasli do smutku,
Když ti dva odešli každý jinou cestou
A neuměli zpívat dál bez textu,
Který ani jeden z nich neuměl dále složit.

Kde jsou ty protoužené noci?
Lehávali v posteli svírajíc polštář
A snívali alespoň o malém objetí,
Které znamenalo celý svět.

Utekli pod postel,
Když jim to kdosi zakázal
A pláčou s tajemstvím touhy
Dát všechno znovu najevo.

Kde jsou ty hříšná těla?
Váleli se v trávě hledajíc sami sebe
A líbali slané tváře,
Které se usmívali při každém pohledu trochu níž.

Umřeli v prokletí samoty
Když museli vzdorovat
A prokleti všemi hříchy
Touží po další prokletí.
Autor ta co bývala Andělem, 29.06.2008
Přečteno 350x
Tipy 11
Poslední tipující: Stoneman, Nessy, brevídka, Mraveneček, malá čarodejnice wiggová netopýrková, NikitaNikaT., WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wau, teda, odvážné, působivé a přinejmenším hezké...

30.06.2008 22:06:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

Pro mne velmi působivé, myšenkové, pocitové dílko, trošku emoční ... má hloubku a touhu. ST! za obsah.

30.06.2008 17:15:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí