Roztoužená

Roztoužená

Anotace: ...

V zelených listech modré nebe
ležíme v trávě blízko sebe
obloha oděna kašmírem
mraky mezi náma a vesmírem

Spoutám Tě sluneční sítí
utkanou z pavoučích nití
dotyky polibky horký dech
odnesou rorýsi na křídlech

Prosviští krajinou touha má
lesem i polem lukama
vrátí se zpátky k Tobě jen
přikryje stud Tvůj závojem

Zažehne požár v duši Tvé
ucítíš bouři poprvé
shoříme v jednom plameni
smiluj se dej už znamení
Autor LauraKošinová, 30.06.2008
Přečteno 412x
Tipy 7
Poslední tipující: Jin, poustevník Jirka, danaska, igniss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezké.

30.06.2008 11:58:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí