Vodopád krásných snů

Vodopád krásných snů

Anotace: .

Sedmero řek přešel jsem
pro pravdu chtěl jsem jít,
slyšel hudbu krásně znít,
jen štěstí a úlevu

to vše jsem směl.

Z nebes či z tebe,
láska mě stále hřeje.
Jsi tam a já tady
našli jsme se..

Touha má pro tebe
shoříme v jednom plameni
smiluj se dej už znamení
Autor Rbb, 30.06.2008
Přečteno 552x
Tipy 19
Poslední tipující: Bohém z Pernštejna, Kyle, Ztracená Tereza, anatantal, maliska, Pohjolanka, vodnař, Bíša, NikitaNikaT., labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, velmi hezké dílko ... přeji ať znamení, co nejdříve objeví.

30.06.2008 17:09:00 | NikitaNikaT.

To je krásné! Srší na mě z ní energie a pozitivní nálada!

30.06.2008 11:38:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí