Staré koleje

Staré koleje

Anotace: ....

Jak těžké je vrátit se zpět do starých kolejí,
vybrat si správný směr tou správnou alejí.

Rozsvítit světlo už nemůžem , nejde,
důvod je nezmámí, na něm nesejde.

Proběhnout domem, kde rozbité jsou okenní tabulky,
po střepech holé bosé nohy a čepici s bambulky.

Vteřina, minuta, hodina se dlouze vleče
kapička krve z nožiček pomalu teče.

Chudinka, chuděrka, maličká pláče,
po jedné nožičce utíká, skáče.

Chvilinku postojí to malé ptáče,
bolest chrlí jak oheň ubohé dráče.

Potlačuje slzičky vnímá své sebezapření.
tím, že pro lásku jde tam, kde žádná není.
Autor Noční bolest, 30.06.2008
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: katerina.johana, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

au, tahle báseň bolí... ale stejně jí to neubere na kráse...

03.07.2008 22:15:00 | katerina.johana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí