Jinotaj

Jinotaj

Anotace: Píšu to pro něj, ale čte si ona.Píšu to pro nás, ale píšu sama.Miluji tě všemi tvými slovy.Ale miluji tě a proto odcházím.Zůstane náhoda. Náhoda může, já nemohu.

Buď krutá! Buď!
Kopej do mě, bij mě až na doraz
jak nejvíc můžeš příkře mě suď
směj se mi, lásko..pak zlom mi vaz!

Hoď po mně kostkou dlažební
rozdrť mi žlázy, lačně saj
krev má ať se vsákne v kapce poslední
z kolosálních citů ať zbyde jinotaj

Když říkáš, že za to nestojí
jít zase dál a zvednout bradu
je nevíra tvá v téhle chvíli
to, co nám nakonec srazí hlavu!
Autor lampicka, 30.06.2008
Přečteno 357x
Tipy 9
Poslední tipující: Marupiara, jedam, Kozoroh 1, Bíša, drahý, sioned
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí