Laskavý pohled lásky

Laskavý pohled lásky

Anotace: Opravdová láska..

Pomiluji celičké ty tvary.
Zahřeji jak ty nadpozemské dary.
Zabolí, když dýka tělo pohladí.
Ublíží duši, která v sobě dítě zradí.
Zklame jak dcera matku, když svoji bolest skrývá.
Odpouští tak jak milosrdenství Boží bývá.
Miluje tolik jak z lásky milující život dává.
Autor klara07, 30.06.2008
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi jsem to nepochopila.

06.12.2008 14:21:00 | jatox

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí