Být tvojí milenkou

Být tvojí milenkou

Anotace: No, co k tomu říct...(napsána 29.6.2008) "Muž, který je pro jednu ženu milencem, je pro dvě ženy nevěrníkem té první, žena je pro jednoho muže milenkou, pro dva přítelkyní." Oskar Maria Graf

Být tvojí milenkou
tou věčně druhou
s tou dámskou volenkou
ruce svázané stuhou.

Být tvojí milenkou
svědomí černé
s rozeplou halenkou
urážet věrné.

Být tvojí milenkou
podléhat chtíči
s nadějí nevelkou
choulit se v pláči.

Být tvojí milenkou
padají hvězdy
přání je setinkou
být spolu navždy.

Být tvojí milenkou
s jedinou myšlenkou
hlava se točí...

Být tvojí milenkou?
Tou věčně druhou?
S nadějí nevelkou
ruce svážeš mi stuhou.

Jak to říct mám
už zase podléhám
a na tvé chci tě
možná odpovím
miluji tě...
Autor mauvais-ange, 30.06.2008
Přečteno 394x
Tipy 7
Poslední tipující: Zweiblumen, Mraveneček, sioned, bokken, SZN, igniss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ne to mu neříkej,jinak se to zkazí

30.06.2008 23:53:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí