SasuSaku

SasuSaku

Anotace: Nevím mě se ta básnička libí.... Inspirace z anime serialu Naruto...

Vrátil jsem se kvůli tobě
a ty ted' nejspíš ležíš v hrobě.
Ted'tu budu sám a sám
Kde tě lásko kde tě mám.
Všechno co ted' v srdci mám
tobě lásko, tobě dám.
Chlapec stojí na skále
povídá si zoufale.
Když tu slyší něčí kroky
otočí se, tváře zbledlé vidí děvče svoje milé.
Sasuke ty ses vrátil ke mě
Obejme ho dívka věrně.
Když slunce svit a žár se vrátil
duch její už se navždy ztratil.
A on tu bude věky sám
křičet,, Lásko kde tě mám."
Autor Sadistic Soul, 30.06.2008
Přečteno 897x
Tipy 6
Poslední tipující: Charibeja, kikis, Axol, Devil'sWhore, Mraveneček, Anneli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to se ti povedlo je to moc krásné!

01.07.2008 19:44:00 | Axol

Jé...to bylo heský....mocinky moc se mi to líbí :)

30.06.2008 22:00:00 | Anneli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí