Setkání

Setkání

Anotace: Verše

Dobrý večer, noc prochází přístavem:
rozsvítila malých hvězd tisíce.
Podívejte! Je to měsíc nad splavem
a někde usíná i ulice.
U staré lavičky dlouho čekáte?
Na plné rty padá Vám říční chlad,
stále mlčíte, neodpovídáte.
Máte své tajemné tajemství; snad?
Jste můza básníků, nový verš chvíle:
asi jsem Vaši tvář někde viděl,
když jsem počítal své tulácké míle
a melodický hlas někde slyšel.
Mlžný měsíc utkaný z vodních sítí,
svým zasněným světlem Vám z očí svítí
Autor Hombre, 30.06.2008
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: SZN, Špáďa, monterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí