Věci jak jsme je znali, se navždy změnili

Věci jak jsme je znali, se navždy změnili

Anotace: Není to o lásce mezi 2 lidma, ale tak nějak o lásce všeobecně... o co těď přicházim proto je to tak zmatený

Konec slov a konec věty
co to má znamenat...
navždy tydle naše světy
na ně budu vzpomínat
proč končí něco co tak dobře začalo
nic zlýho se mi nestalo
strom z kořenů vytržený
jsem bojovník poražený

poslední rozloučení
nikdy tak nebolelo
cynický chlad
úprk
do světa všech zrad

konec cesty co jsem znala
a byla jsem za ní ráda
ráda bych, aby tekla krev
nejde to, na to sem moc slabá
že by to byla moje osobní zrada?

nemám zájem o nový začátky
nechci nějaký nový zážitky
ve víru všech barev nechci vidět nebe
protže ztrácím zájem
ztrácím sebe...

ztrácím tebe!
Autor The_blood_of_Kingu, 01.07.2008
Přečteno 399x
Tipy 6
Poslední tipující: Agniezka, Holis, Mraveneček, WhiteSkull, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky zajímavá...kéž bysme neztráceli milované osoby...:(

25.02.2009 14:33:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí