Tabu horečky

Tabu horečky

Anotace: .............

Tabu horečky,láska nad lásky,
inspektoři života,vize zahrady,
sousedka havraní,vzpomínky na lampy,
polibky pod nimi,objevování planety,
na dostřel kulky,ruce spolu se dotýkají,
noci s andělem,intriky závisti,
krajina svítání,brány milovaní,
muzikanti zpívají,dvanáct měsíců,
dvanáct osudů,
pády na zem,špinavé kanály,
žalm v srdci.
minulost tvá,
v knize je napsaná,
etika zmizela,
realita se objevila,
nemoc z nešťastné lásky.
Autor Vlk v rouše, 01.07.2008
Přečteno 314x
Tipy 8
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Bíša, Lota, Mraveneček, Princezna.Smutněnka, monterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí