Zklamání

Zklamání

Anotace: chlapi jsou.......

Dala jsem ti srdce,
a tys mi ho vzal.
Trvalo to krátce,
ale život plyne dál.

Jsem teď jako ledová královna,
toulám se světem úplně sama.
Snad ještě někdy budu milována,
a nezůstanu bez lásky doma.

S tebou jsem byla v sedmém nebi,
neviděla jsem nic špatného.
Neposlouchala jsem o tobě hrozné klepi,
teďe vše vím a patřím do světa smutného.

Zanechal si v mém srdci prázdné místo,
snad nová láska je někde blízko
Autor Kirsten, 01.07.2008
Přečteno 361x
Tipy 4
Poslední tipující: Axol, Mraveneček, Bíša, Marfuša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Co bolí, to přebolí...

01.07.2008 15:16:00 | Bíša

Neboj, bude líp ;)

01.07.2008 13:41:00 | Obyčejný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí