O lásce naposled

O lásce naposled

Anotace: už na ni kašlu...už jen přátelství...

Nejsem tady pro nikoho a nikdy už nebudu,
jdu od místa k místu a někde chvíli pobudu.

Nebudu nikomu patřit ani nikoho vlastnit,
přetrhnu tuhletu „osudovou vztah-nit“.

Když to vypadá, na nadějný vztah,
tak se tu objeví jakýsi vrah.

Ten přetrhl nit, v mým životě,
do smrti chci být sám kůl v plotě.

Nemoci a pády, bolesti a rvačky,
nechci bejt součástí týhletý sr**ky.

Na svoje triko pojedu, abych neměl o protějšek strach,
moje srdce není už zbyl tam jenom prach….
Autor Noční bolest, 01.07.2008
Přečteno 380x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Winki
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí