Vzlietnime k oblakom

Vzlietnime k oblakom

Anotace: Túto báseň som napísala cez prestávku v škole,takže nie je najlepšia, ale tentokrát mi tam ide hlavne o tú myšlienku...ktorou som chcela vyjadriť svoje pocity..

Možno by som raz chcela vzlietnuť až k oblakom,
dala by som zbohom mrakom
nad mojím životom.

Ty možno nevieš, že ťa chcem,
a takisto si si nevšimol, že ťa milujem.

Nevieš mnohé veci, mnohé tajomstvá,
netušíš o mne skoro nič,
no ani to Ti nebráni sa zdôveriť,
so svojimi citmi ku mne tej neznámej,
ktorá ma podviedla a teba zaprela.

Tak sa mi pozri ešte do očí,
aspoň jeden krát, aj keď to už bude
posledné...
...zlúčenie...?

Chcem len, aby si vedel o tom, čo k tebe cítim,
tak vzlietnime spolu za slobodou,
ktorá je ďaleko za vodou...
...poďme ju hľadať...!

Keď ju nenájdeme, nevzdáme sa..
Nkdy sa nevzdáme!
Budeme do konca bojovať a potom sa spolu radovať.
Autor Mišiačik, 01.07.2008
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Giginka, Mraveneček, igniss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí