Krutost a zrada

Krutost a zrada

Anotace: ...

Krutost a zrada,
podlehl jsem zleva i zprava.
O čem tedy život je,
když mi láska nedá pokoje?
Kéž bych věděl tuto odpověď,
nikdy bych už nešel na zpověď.
Láska je to, co je mi cizí,
samota je v mém životě ryzí.
Kdy už poznám pravdu v lásce
a miluji tě říkat mé krásce?
Nemá cenu mařit život,
není živ pro radost.
Nikdy nebýt, nikdy nežít,
tenhle život nechci přežít.
Autor tearful, 01.07.2008
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí