zima a mráz

zima a mráz

Anotace: ...ach jo...

teplo střídá mráz
den, ten střídá noc
roklina a sráz
prosím o pomoc

nádech střídá výdech
černá zase bílou
ten hluboký povzdech
kdy zas budeš vílou?

na západě když nám svítá
a v noci když je den
už ti přišel, ten tvůj Víťa?
nebo to byl zas můj sen?
Autor saxjirka, 02.07.2008
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pusobi to ne me zmatene

02.07.2008 20:26:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí