S bohem..

S bohem..

Anotace: O ztrátě milovanýho člověka

Modrý oči blond vlasy
u okna sedící bytost
o čem asi přemýslí ?
snad někdy pocítila lásky sytost...

Očima kreslí po stropě
rukama jezdí po písku
poddává se slzný potopě
hlavu plnou risku

konec vášně,touhy...
a stejně pořád miluje
na srdci červený od krve šmouhy
co jí tam bolest maluje

řekl sbohem..měj se
szly přitom v očích měla
potom něco zamumlama
a hned na to oněměla

konec velký lásky
co dělá jenom vrásky
každej den se modlila
...nakonec se zabila..
Autor Camillee, 02.07.2008
Přečteno 390x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, Vlk v rouše, kavec, monterka, igniss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ten konec je úžasně jasně emotivní , a v celku se mi to líbí ...Cítím z ní plno smutku ...Jirka

02.07.2008 20:45:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí