Proč konečná

Proč konečná

Anotace: .. i když to nepatří mě .. dotkla se mě

Konec přinesl sebou
zvláštní pravidlo
na smutku jedu
neberu sebou stavidlo
neupozornils mě
nevaroval
do vody hodil
klidně jel dál
konečná prý že
plané řeči
zmáčené svršky
a všechny věci
mám
nejvíce ale
mokré mám srdce
vyždímat nejde
co teď s ním
nejde mi přece
o tvoje tělo
ale snad o to co smím
vím že jsi cizí
průbojnost hasne
city jsou ryzí
zbytečně
krutost tvá zase
nezná již mezí
tváříš se vítězně

odcházím
s pocitem prohry
bez konečné
dohry
Autor mamina, 02.07.2008
Přečteno 395x
Tipy 22
Poslední tipující: Severka, Dota Slunská, Belmon, isisleo, Simísek, igniss, prostějanek, Petbab, Lota, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jsem duchem s Tebou...

02.07.2008 23:16:00 | Bíša

Velmi působivé dílko, myšlenkové ...

02.07.2008 22:48:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí