Mít tak štěstí kominíků

Mít tak štěstí kominíků

Anotace: Mít tak štěstí kominíků

Mít tak štěstí kominíků

Na planetě zemi se pro mě něco mění,
týká se to osamění,
nic víc to není,
je to chvíle na zbláznění.

Nač mám ústa a k čemu dlaň,
svou vizi si vždycky chraň,
je tvého žití tak silná zbraň.

Já však nemám meč či dýku,
stejně tak štěstí kominíků,
s hlavou dole kráčím po chodníku,
po místech která známe,
ve dvou je již více nepoznáme.
Autor Dreamer, 03.07.2008
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí