Možná jsem to já

Možná jsem to já

Anotace: Vážně už mi to tak nejde..."Láska je jen hra na slepou bábu - rozhodně to není pohádka o statném princi na bělouši a krásné princezně ze šípkového sadu." Brigitte Bardot (napsána 3.7.2008)

Možná jsem to já
kdo do tvých snů vchází
možná jsem to já
kdo tvá slova poslouchá
možná jsem to já
kdo ti denně schází
možná jsem to já
kdo ti něžně naslouchá.

Proč slova o lásce
už mi nejdou
zmateně zkouším zasněně
do vody je psát.

Možná jsem to já
kdo hladívá tě po vlasech
možná jsem to já
kdo líbá ústa tvá
možná jsem to já
kdo stojí s tebou v nečasech
možná jsem to já
když se připozdívá.

Proč slova o lásce
se mi pletou
zmateně a dál zasněně
zkouším do vody je psát.

Možná jsem to já
kdo zmateně
zkouší zasněně
do vody tu psát...
Autor mauvais-ange, 03.07.2008
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: anima alba, Zweiblumen, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž bys to byl TY:o)

03.07.2008 21:17:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí