Ty a já

Ty a já

Anotace: My....

Ty a já

S tebou zdá se nízká i největší výška,
někdy mi připadá, že jseš kocour a já tvá myška,
s kterou si hraješ,
a já jsem zas horkou vodou
pod kterou taješ.

Často se topíš v davu lidí
ve svý samotě.
A já jsem tvým malým sluncem
v temnotě.

Občas jsi bolístkou
co na srdci píchá,
jindy si chrámem
pln klidu a ticha

Tolik se snažím
pochopit tvý rozmary.
Občas se pak smažím
na pánvi – vlastními nezdary.

Radši budu pavučinou
A ty pavoukem, co chytá svět do svých sítí.
Přestanu se snažit do tebe proniknout
a budu milovat – to je podstata bytí.
Autor Květa, 11.08.2005
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí