Zakletá princezna

Zakletá princezna

Anotace: že by se objevil princ?

Kdesi v pátém patře má princezna svou věž,
dívka, která nesnáší bolest, závist a lež.

Budova není zarostlá růžemi ani nemá žádné trny,
po lesních cestách neběhají žádné srny.

Ve svém prokletí dlouhou dobu bloudila,
lidi podle sebe soudila.

Život jí dával rány,
ty rány se jí snad i smály.

Pak přišel princ záhadný,
který vryl se jí do hlavy.

V princezně probudil nový cit,
chtěl ji u sebe v náruči mít.

Políbil ji něžně a s vášní,
a princezna z toho zase básní...
Autor Aangela, 03.07.2008
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí