Jsem jen...

Jsem jen...

Anotace: P.S.: Možná pochopíte

Všechy ty pravidla
jsi mi napsal na čelo
a já se zapomněla
dívat do zrdcadla
.
.
Prostě jsem jen zapomněla

Víš, stále ještě žiju
a brečím
a směju se,
abych pochopila lidi

*každej jsme tak individuální

abych pochopila Tebe
a moje největší tajemství
(miluju tě)

A pořád jsem jen nejlevnější parcela v monopoly
Autor Sukuba, 03.07.2008
Přečteno 353x
Tipy 9
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, brevídka, Someday, Simísek, Caracol, Mraveneček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejsi jen to.. Jsi neco mnohem vic...

05.07.2008 20:20:00 | Someday

nejsi levná...stojíš za víc...

03.07.2008 23:22:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí