Vrať se

Vrať se

Anotace: Mé nejmilovanější plyšové tygřici, co pro mě měla vždycky ta nejkrásnější nevyrčená slova, Valentýnce.

Princezno má
voňavá tymiánová tygřice,
tvé cesty dobrodružné
ať přivedou tě zpět,
a rozjasni mi svět
svým tichým mňau,
co vyjadřuje vše.

Ať zase na okapu
na mě voláš
a toužíš po teplu,
ať zase ráno
mě zdravíš,
a já vím,
že alespoň někdo
mě bude mít rád
i když budu tou
nejhorší na světě.

Vrať se nám, Týnko.
Autor Dilla, 03.07.2008
Přečteno 287x
Tipy 5
Poslední tipující: Badya, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí