Na bílém nebi

Na bílém nebi

Anotace: ...

Na loži smutném bez lásky
kreslí tvé tělo obrázky
na bílém nebi do černa
láska je tělům nevěrná

pro duši pro naději
pro dávno mrtvý hlas
proč jenom bez něj
ti bejvávalo snáz

na bílém nebi červené psaní
chvějí se prsty maličkých dlaní
na bílém loži poslední tečku
krví si maluješ svatební vlečku
Autor kroužek, 03.07.2008
Přečteno 317x
Tipy 15
Poslední tipující: ziriant, Myrja, Holis, Hesiona-Essylt, Romana Šamanka Ladyloba, danav, Simísek, Mraveneček, monterka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na loži smutném bez lásky
nacházím ztracené oblázky ...

dávám ti zajednashvězdičkou

13.09.2008 21:26:00 | Myrja

Píšeš moc dobře:o)

10.09.2008 19:16:00 | Holis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí