Chybíš mi ..

Chybíš mi ..

Anotace: sama.

CHY.. jako chyba, že jsme rozděleni,
B.. jako bolest, stesk a utrpení,
I ..jako intuice, že se snad shledáme,
Š ..coby štěstí, které my nemáme.
MI.. jako milovat každý má právo
a já tě miluju víc, než je zdrávo.
Autor Margootka, 03.07.2008
Přečteno 745x
Tipy 4
Poslední tipující: danaska, Pohjolanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí