Zatím nic

Zatím nic

Anotace: XXX

Chtěla jsi báseň, Já píši ti tuhle,
o tom, jak ses usmála a vše bylo dobré,
povznesla si ve mě tu jinou lepší půlku,
jakos věřila a měla mocnou hůlku.

Teď sedím, myslím a píši ji tobě,
co asi děláš ve stejné době?
Vše, co se nachází právě teď v hrobě,
je jen nic, co přejde v noci a potmě.

Stín se plíží, slunce padá,
srdce moje stále strádá,
kdo mě nezná znovu hádá,
ptá se ona a je ráda?

Zavřít oči a vidět ten sen,
ze kterého probral mě zase další den,
všechny věci rychle si vem,
a na vlak zase spěchat dem.
Autor Breg, 04.07.2008
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: fialová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Az na ten konec, ale to uz bylo moc pozde. Jak takova pekna slecna povzbudi do literarni cinnosti. JA ji miluju!!!

27.07.2008 14:02:00 | Breg

Heej.. k tomu nemám moc co dodávat.. ne dokonalá, ale krásná.. po svém způsobu.. vážně..

13.07.2008 22:27:00 | fialová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí