Chtěla bych ti říct...

Chtěla bych ti říct...

Anotace: Básnička o životě... ze života...

Chtěla bych ti říct, jak moc tě mám ráda,
jak moc toužím po tvém obejmutí.
Vím, že mám v tobě kamaráda
a k lásce tě nic nepřinutí.
Chtěla bych ti říct, jak buší mi srdce,
když na tebe pomyslím jen.
Chtěla bych ti říct, jak buší mi prudce
a z hrudi chce za tebou vyskočit ven.
Chtělo by na dlaň ti vyskočit,
usmát se a říct „Čau!“
Zamrkat na tebe a utrousit:
„S tebou je mi fajn.“
Chtěla bych ti říct tolik věcí,
ale mlčím jako němá.
Srdce mi sice potichu brečí,
ale ví, že cenu to nemá...
Autor w.p., 04.07.2008
Přečteno 415x
Tipy 4
Poslední tipující: GirlFromTheRain, SZN, bokken
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí