Škodolibá láska

Škodolibá láska

Anotace: Básnička o životě... =(

O lásce už jsem slyšela,
však nevím, co to je.
Nikdy jsem lásku nepotkala
a smutek si v mém srdci libuje.
Proč láska mě nechce navštívit
a trochu štěstí mi dát?
Proč nechce mě nikdo políbit
a po mém boku stát?
Já vím, jsem totiž obludná,
vypadám jako prase.
To proto se mi láská vyhýbá
a na mém smutku se pase.
Jen ať se láska baví
a nechá mě naivně snít.
O tom, že ten, kdo se mi líbí,
mě jednou bude rád mít.
Autor w.p., 04.07.2008
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: Heartisss7
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

njn, psala jsem to v depce o hodině občanské výchovy =)

16.07.2008 10:07:00 | w.p.

Ahojky-záleží na výběru slov
obludná=vyjímečná
vyhýbá=zatím nepotkala
atd

04.07.2008 11:18:00 | SZN

Roztomile hloupoučké ;-)

04.07.2008 08:59:00 | Jan Simon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí