Příběh malé holky zraněné láskou

Příběh malé holky zraněné láskou

Anotace: každý občas narazí na zrádce...

Sbírka: Zamilované

Slzy kropí bílou růži,
Neboj, malá, už ti nikdy neublíží.
Bolí ji srdce,
Opustil ji. Zrádce!
Sliby věčné lásky
Vymazal úsměv jiné krásky.
Zamilovanost v jeho očích
Vytratila se jak v létě sníh
A ruce, které se jí ještě nedávno dotýkaly,
Jakoby ji kudlu do srdce zarazily.

Teď zvedla odhodlaně hlavu,
Nebude už jen jednou z davu,
Změní se v jedinečnou bytost,
Která bude rozdávat jen radost.
Bude volná jako pták,
Ano, bude to přesně tak!
Svou lásku jen tomu dá,
Kterému je souzena.
A takoví jako ten zrádce
Už nevezmou v dlaň její srdce!
Autor angelicek, 04.07.2008
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Básnička jako psaná mojí dušičkou...přenádherné dílko! Stotožňuji se s tím :)

04.07.2008 11:12:00 | Janetee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí