Profil autorky angelicek

angelicek

Žena, 31 let

Registrace od
29.06.2008 19:30:00
(5780 dnů)

Tvorba celkem (163)
Romány (1)
Úvahy (11)
Básně (133)
Fejetony, sloupky (1)
Povídky (17)
Sbírky, Knihy (2+0)
--
Hledat dílo

Naposledy aktivní
13.01.2017 16:14:22


Tipy obdržené: 678
Tipy rozdané: 760

Komentáře obdržené: 279
Komentáře rozdané: 180
K cizím dílům: 169emoji
Autorka píše o sobě:

mno já...
víte to se těžko popisuje tak sama sebe :D v podstatě sem normálně nenormální, obyčejně neobyčejná... Záliby mám rozmanité, pravděpodobně se v nich projevuje moje stará duše (renesanční)

co se literatury tyče nemam rada většinu spisovatelů romantismu /s vyjimkou Francouzů/ takže k velkému rozhořčení naší profesorky češtiny u mě nezabodoval jak Mácha, tak Puškin. Taky mám výhrady k celému středověku, jelikož nemám ráda církev /to se mi zdá ještě docela mírné/ a jinak všeobecně neocenuji Ruské autory vůči kterým chovám určitý druh antipatie (nejenom vůči autorům). Co se týče moderní literatury zbožnuju autory počátku 20. století /hlavně básníky/ a taky ztracenou generaci (ale teď už miň protože mě štve pesimismus) přečtu ale téměř všechno co se mi dostane pod ruku a nějak mě to zaujme. Ze současných autorů mají můj obdiv J. K. Rowlingová - ta je zodpovědna za moje prvotní pomatení smyslů (přeloženo jsem skalní fanda Potterovek) a taky Stephanie Meyer - prožila sem díky ní takovou druhou lásku k literatuře:) svého času sem milovala klasické dívčí romány Aida Brumovská, Lenka Lanczová a další, ke kterým se občas i ráda vrátím, abych si prožila tu "dokonalou lásku" :D Zaujala mě třeba Sara Shepard a její Pretty little liars, čistě jen tou zápletkou a nebo taky Chris Paolini a jeho Dračí jezdci. Jinak je i tady na Literu plno lidiček kteří píšou úžasně a ti to poznají na tipech nebo na komentech;)

jo a ještě něco - každy koment a kritika mě těší tak neváhejte a pište co si o tom či onom myslite on každy ohlas byť negativni mě v něčem obohatí;)



keep smiling!!! - blbečku:-D hehe :)

hlašky z moji vlastni tvorby
polonazí vlci
jakou ma na břiše bábovku! myslelas krunýř? né ty buchty
co je? - hledám nekonečno.
to byly moje vlasy co sis dala za ucho
pozdě chááácháá, už včera bylo pozdě
ne, ne, nee ty hovězu

všechny nemoci jsou psychosomatického původu - bez diskuze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí