Dům bez adresy

Dům bez adresy

Anotace: .

Jsem na dně,
ale vodou to není.
Mám u'sta lháře
a pravdy se bojím.

Až se mi přestanout třást ruce
vstanu a otevřu tyhle dveře
Až se mi přestanout třást ruce
zase začnu věřit v sám sebe.

Chci opustit tenhle dům,
už nedoufám, že přijde n'ákej bůh.
Jenže zrcadla se rozlila po podlaze
a každej krok dá hodně práce.

Křičím do záchodový mísy
že to dneska nevzdám
že to ještě jednou zkusím
pošlete to dál a dál (prosím).

čím jsi, tím jsi....Kým jsi?
Domem bez adresy.
Autor Tecka 2, 04.07.2008
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: Duhová, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí