Od ňoumy

Od ňoumy

Anotace: Na stručný popis nemám náladu...klidně mě nadejte jak píšu,jakákoli kritika je vždycky vítaná,jediné co nechci je ironie;o)

Těžce se mi chodí spát,
myšlenky často předpoví pád,
Však dnes sem zažil skvělý den,
o to horší bylo,když zjistil sem,že to byl pouze sen...

Často se bezdůvodně trápím,
oči při pohledu na ni pořád sklápím,
Těžce rozdýchávám odmítnutí,
proto se k prvnímu kroku asi nikdy nedonutím...

Chybí mi zřejmě dostatek sebedůvěry,
kvůli tomu dělám predčasné závěry,
Ostych mi říká kamaráde,
velmi malé naděje do mě klade...

Opět sem zažil skvělý den,
tentokrát to však nebyl sen,
Realita to byla holá,
na konci mé srdce ale stejně skoná...
Autor FrankieLamprt, 04.07.2008
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nevím zda je lepší být v nejistotě anebo trpět odmítnutím?ale třeba může být i Happyend:o)

04.07.2008 23:42:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí