Komplikovaná doba,lidé na zemi,země ve vesmíru

Komplikovaná doba,lidé na zemi,země ve vesmíru

Anotace: ..................

Město v dešti,
před námi,
modrá brána,
sedí tam krásná dáma,
co mi život zkomplikovala,

hvězdě baletu,
posílal sem denně dopisy,
ztracené v přístavu,
vytažené z moře,
zničených nadějí,

vzducholodě na nebi,
hranice lásky s otazníky,
na které chybí odpovědi,

prosím otočte
staré knižní listy,
mé něžné city,
na psaníčko napište,
co si o mě myslíte,
zlatou masku odložte,

polibek půlnoční,
za zvuků kukačky,

na mé rty,
za borůvkové noci,
ukradené polibky,
z banky lásky,
prosím,dejte mi,
aspon jednu,
co mi zvedne náladu,

zbývají touhy,
zločinné myšlenky,
zakázané milování,
tiché líbání,
kapky v moři,
s alchymií.
Autor Vlk v rouše, 05.07.2008
Přečteno 360x
Tipy 8
Poslední tipující: Lady Carmila, Beepat, Bíša, s.e.n, drsnosrstej kokršpaněl, Severka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já nevím, ale za tuhle máš ode mě tip:-) je strašně krásně napsaná, sama vím jak láska může být krásná..ačkoli je marná:-)naději si z láskou zmámeného srdce prostě nevymažu:-)

19.07.2008 20:51:00 | Lady Carmila

...dotek lásky, co bolí ...moc hezká

17.07.2008 11:34:00 | Beepat

Báseň mně zaujala pro spoustu hezkých obrazů.Jen mi trochu vadí,že je zařazena ve Vyznání a zaznívá tam více zklamání.Nebo jsem to málo pochopila.

05.07.2008 19:59:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí